Stichting Seracosa, zorg waar mens centraal staat.

Open

Ma-Vrij 09:00-17:00

Bel ons

085-1301597

Veel Gestelde Vragen?

Iedereen met een huishouden die huishoudelijke hulp nodig heeft, kan gebruik maken van de diensten van Stichting Seracosa. Voor meer informatie kunt kunt u contact opnemen met Stichting Seracosa.

Het kan zijn dat u een bovengemiddeld inkomen hebt of niet aan de voorwaarden voldoet om in aanmerking te komen voor een persoonsgebonden budget. Ook zonder een PGB kunt u gebruik maken van de diensten van Stichting Seracosa. U zult dan zelf een zorgbudget moeten vrijmaken voor de betalingen aan de zorgprofessional die u inhuurt. Op deze manier kunt u zelf uw zorg regelen.

Om in aanmerking te komen voor een PGB moet u een CIZ-indicatie hebben. Het CIZ is de instelling die bepaalt of u recht hebt op een PGB en wat de zorg moet zijn die u nodig heeft.

Ja, dat kunnen wij. Wij hebben contact met PGB-bureaus. Dit zijn bureaus die u kunnen helpen bij het aanvragen en het beheren van uw PGB. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te door te nemen.

De eigen bijdrage is afhankelijk van het inkomen. Om de exacte eigen bijdrage te berekenen kunt u contact opnemen met het Centraal Administratie Kantoor (CAK). Klik hier voor het rekenprogramma.

Wij helpen u graag. Afhankelijk van uw vraag en wensen laten wij contact opnemen door een van onze zorgadviseurs, onze medewerkers begeleiding of hulp bij het huishouden. U kunt Stichting Seracosa bereiken op 085-1301597.

Bent u ontevreden over uw hulp? Neemt u dan contact op met Stichting Seracosa. Bel 085-1301597 en vraag naar uw contactpersoon. Samen kijkt u wat de beste oplossing is.

Copyright© Udsign 2018 All rights reserved.